ΗΒΗ

Χυμός Energy 7 Orange

Νέκταρ Ήβη Energy 7 Orange με τη μοναδική γεύση 3 διαφορετικών φρούτων (πορτοκάλι, μήλο και καρότο) που συνδυάζει την απολαυστική γεύση με τις ευεργετικές ιδιότητες 7 βιταμινών.
 

Η βιταμίνη C συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος στο πλαίσιο μιας ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής.
Η βιταμίνη Β6 συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας στο πλαίσιο μιας ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής.
Η βιταμίνη Β12 συμβάλλει στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης στο πλαίσιο μιας ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής.
Η βιταμίνη Ε συμβάλλει στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες στο πλαίσιο μιας ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής.
To φολικό οξύ συμβάλλει στη φυσιολογική σύνθεση των αμινοξέων στο πλαίσιο μιας ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής.
Το παντοθενικό οξύ συμβάλλει στη φυσιολογική νοητική επίδοση στο πλαίσιο μιας ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής.
Η χάρτινη συσκευασία, Tetra Pak, προστατεύει τη γεύση, τις βιταμίνες και τις θρεπτικές αξίες του περιεχομένου, χωρίς την ανάγκη συντηρητικών.

Συσκευασίες

1lt

250ml

Διατροφικές Πληροφορίες

Χυμοί Energy

Site by Nitor Systems